• 17 583 72 11 (sklep), 17 227 61 21 (biuro)
  • cukiernia@cukierniapokusa.pl
  • ul. Wojsławska 2c, 39-300 Mielec
Bogactwo smaku
Nasze torty to prawdziwe arcydzieła, które zachwycają nie tylko wyglądem, ale przede wszystkim wyjątkowym smakiem.

Smaki Tortów

smak1

Tort Czekoladowo - Truskawkowy

Czekoladowe biszkopty, przełożone lekkim kremem czekoladowym,
z dodatkiem musu truskawkowego i kawałkami owoców.

Tort Ferrero Rocher

Kompozycja czekoladowo-orzechowych biszkoptów, na bazie orzechów laskowych, przełożonych wyśmienitym czekoladowym kremem z dodatkiem serka mascarpone, orzechów laskowych oraz kruszonej praliny.

Tort Ambasador

Delikatny biszkopt przełożony kremem śmietankowym z owocami oraz kremem czekoladowym z dodatkiem bakalii.

Tort Pyszny Ciemny

Czekoladowe biszkopty, z minimalną ilością kremu czekoladowego, w kompozycji cieniutkiego ciasta orzechowego i kokosowego w zestawieniu z kremem śmietankowym z dodatkiem owoców.

Tort Bacardi

Kompozycja biszkoptów jasnego, migdałowego oraz orzechów laskowych, przełożonych kawową bitą śmietaną oraz śmietankowym kremem z dodatkiem kruszonej czekolady i rodzynek skąpanych
 w rumie.

Tort Śmietankowo-Truskawkowy

Tort na bazie bitej śmietany i musu truskawkowego, przełożony jasnymi biszkoptami.

Tort Ambrozja

Kompozycja jasnych biszkoptów, otulonych bitą śmietaną z owocami, oraz kremu śmietankowego z dodatkiem orzeźwiających galaretek, wszystko to łączy migdałowy biszkopt.

Tort Orzechowy

Orzechowe biszkopty otulone kremem kawowym.

Tort Szwarcwaldzki

Czekoladowe biszkopty przełożony bitą śmietaną i musem wiśniowym z dużą ilością wiśni.

Tort Czekoladowo-Wiśniowy

Czekoladowe biszkopty, przełożone kremem czekoladowym, z dużą ilością wiśni oraz dodatkową warstwą orzeźwiającego nadzienia wiśniowego.

Tort Orzechowo-Czekoladowy

Biszkopty czekoladowe, w zestawieniu z orzechowym, przełożone kremem kawowym i czekoladowym.

Tort Orzechowo-Kokosowy

Orzechowe biszkopty, w kompozycji cieniutkiego ciasta kokosowego, w zestawieniu z kremem kawowym.

Tort Royal

Biszkopt migdałowy, z orzechów laskowych oraz czekolady, przełożony kawową bitą śmietaną oraz czekoladowym kremem z chrupiącą praliną.

Tort Orzechowo-Makowy

Biszkopty orzechowe, w zestawieniu z makowym, przełożone kremem kawowym i czekoladowym.

Tort Mascarpone

Kompozycja trzech biszkoptow: jasnego, migdałowego oraz z orzechów laskowych, przełożonych kawową bitą śmietaną oraz kremem mascarpone z dodatkiem czekolady.

Tort Cappucino

Kokos, wkomponowany w jasne boszkopty, przełożony kawowym kremem.

Tort Rafaello

Tort o intensywnym kokosowym smaku, sporządzony z jasnych biszkoptów.

Tort Pyszny Jasny

Jasne boszkopty, z minimalną ilością kremu kawowego i czekoladowego, w kompozucji cieniutkiego ciasta orzechowego i kokosowego, w zestawieniu z kremem śmietankowym i dodatkiem owoców.

Tort Śmietankowo-Owocowy

Tort na bazie delikatnego kremu śmietankowego i sezonowych owoców, przełożony jasnymi biszkoptami.

Tort Czekoladowy

Kompozycja ciemnego biszkoptu i kremu czekoladowego.

Tort Orzechowo-Czekoladowy
z Wiśniami

Biszkopty czekoladowe, w zestawieniu z orzechowym, przełożone kremem kawowym i czekoladowym z dodatkiem wiśni nasączonych alkoholem.

Tort Wenecki

Wyśmienite biszkopty, na bazie orzechów włoskich, przełożony orzechowym i śmietankowym kremem.
IMG_6497

Tort Cytrusek

Jasne biszkopty, przełożone lekkim kremem cytrynowym z mascarpone. Warstwa orzeźwiającego musu malinowego w kompozycji kremu z białej palonej czekolady.
smak2

Tort Ferrero Rocher

Kompozycja czekoladowo-orzechowych biszkoptów, na bazie orzechów laskowych, przełożonych wyśmienitym czekoladowym kremem z dodatkiem serka mascarpone, orzechów laskowych oraz kruszonej praliny.

Tort Cytrusek

Jasne biszkopty, przełożone lekkim kremem cytrynowym z mascarpone. Warstwa orzeźwiającego musu malinowego w kompozycji kremu z białej palonej czekolady.

Tort Ferrero Rocher

Kompozycja czekoladowo-orzechowych biszkoptów, na bazie orzechów laskowych, przełożonych wyśmienitym czekoladowym kremem z dodatkiem serka mascarpone, orzechów laskowych oraz kruszonej praliny.